Weighing
Weighing Weighing Weighing Weighing
Weighing
Info
Persberichten
Projecten

Acrobat

Alle downloads zijn PDF-bestanden
en kunnen worden geopend met de
gratis Acrobat Reader

 

Français

Ontdek hier het wibe-weegschalen.be gamma

top

Testers voor metaaldetectie

top

X-Ray inspectie

De Goring Kerr X-Ray inspectie systemen zijn bedoeld voor het detecteren van vreemde voorwerpen in verpakte of onverpakte producten (vloeistoffen of bulkstromen), meestal voedingsmiddelen.

top
X-ray
top
 

Daarbij valt te denken aan het opsporen van steentjes, botjes, metaaldeeltjes, glassplinters en andere vreemde voorwerpen die niet in het product thuishoren. Ook kan het systeem gebruikt worden om te controleren of een verpakking wel goed en volledig is afgevuld.

De Goring Kerr X-Ray inspectie machines  zijn inmiddels de zesde generatie en voorzien van de nieuwste technieken, waaronder diverse filtermogelijkheden en een uiterst gebruiksvriendelijke bediening door middel van het touchscreen.

Naast de bandmachines voor enkelvoudige producten of grote bulkstromen van vaste stoffen, is er ook een pijpmachine leverbaar, speciaal voor sausen, soepen en vlees.

Momenteel zijn er 2 modellen beschikbaar : EZx en PROx

 

top

EZx

Verontreiniging Detectiesysteem.

top

EZx
Hoewel de Goring EZx uitermate betrouwbaar is kan in het incidentele geval een storing snel verholpen worden door het uiterst toegankelijke ontwerp

Download


Het Goring Kerr EZx™ detectiesysteem biedt u een totaalpakket voor volledige bescherming tegen metaal, glas, steen, plastic en andere compacte verontreinigingen tegen een aanvaardbare prijs. Speciaal voor verpakkingslijnen waarbij zilverpapier of gemetalliseerde verpakkingen worden gebruikt kan het systeem direct na de afvuller en sluiter worden geplaatst. De Goring Kerr EZx is in staat om uw productiestroom 100% te screenen en onmiddellijk verontreiniging te herkennen zodat u direct actie kunt ondernemen.

Het Goring Kerr EZx™ detectiesysteem van Thermo levert u de optimale oplossing om verontreinigingen te lokaliseren die gewoonlijk voor kunnen komen in verpakt voedsel. Met behulp van innovatieve röntgentechnologie en procesbenadering kan het systeem praktisch elke verontreiniging detecteren die een hogere dichtheid heeft dan het product waar het zich in bevindt. De prestaties zijn dan ook vele malen beter dan die van de traditionele metaaldetectoren.

Door zijn gebruiksvriendelijk ontwerp is de Goring Kerr EZx gemakkelijk aan te leren en te bedienen. De ingebouwde QuickLearn helpfunctie stelt u in staat om binnen enkele minuten een nieuw product in te regelen. Het systeem kiest automatisch hoe een röntgenbeeld gegenereerd en verwerkt moet worden. Tijdens productie toont de display een rood/groene statuslamp en beknopte statistieken.  In tegenstelling tot ander röntgen inspectie systemen is de Goring Kerr EZx ontworpen om te draaien in typische metaaldetectie omgevingen. Het systeem is verkrijgbaar in diverse doorlaatopeningen en lijnhoogten, werkt onder een groot temperatuurbereik, voldoet aan IP65 eisen en aan de strengste veiligheidseisen met betrekking tot röntgenstraling.

Kenmerken & Voordelen

 • Goedkoper dan welk röntgeninspectie systeem ook
 • Uniek röntgen ontwerp sluit blinde vlekken uit
 • IP 65
 • Doorlaatopening verkrijgbaar in verschillende afmetingen.
 • Intuïtieve detectieresultaten op display
 • Uitermate geschikt voor de snelgroeiende markt van zilverpapier en gemetalliseerde folie verpakkingen
 • Quick learn functie voor een productiestart binnen enkele minuten

De APEX metaaldetector met groot prestatievermogen van de Thermo Electron Corporation zet opnieuw een nieuwe industriestandaard voor prestatie, stabiliteit en betrouwbaarheid. Het beschikt over een uniek (patent aanvraag in behandeling) meerspoelig ontwerp, dat er voor zorgt dat het magnetische veld in de opening constanter is. Dit resulteert in een verbetering van de signaalniveaus met als gevolg een betere detectiemogelijkheid.

top

PROx™
Röntgen Inspectiesysteem

Een krachtig systeem voor verontreinigingsdetectie en inspectie van verpakte, onverpakte en verpompte voedingsproducten.

top


PROx

Statistische gegevens en AFBEELDINGEN kunnen lokaal worden opgeslagen en via de unieke USB-poort snel worden geëxporteerd naar andere systemen voor archivering en overzichten.

Download

Het Goring Kerr PROx röntgen inspectiesysteem biedt ongeëvenaarde bescherming tegen verontreinigingen met metaal, glas, steen en bot in voedingsproducten en detecteert veel voorkomende productiefouten in een groot aantal fabricageprocessen. De PROx beschermt uw product door 100% inspectie van verpakte, onverpakte en verpompte producten, reduceert verspilling en biedt waardevolle informatie voor procesverbetering.

Het PROx röntgen inspectiesysteem van Thermo Electron Corporation is de volgende generatie in een lange reeks van systemen die toonaangevende bescherming bieden tegen een breed scala productdefecten, waaronder verontreinigingen en productiefouten. Het systeem maakt gebruik van een in de praktijk getoetströntgensysteem en complexe maar eenvoudig te gebruiken software, die door de jaren heen is verfijnd door nauwe samenwerking met belangrijke voedingsmiddelen producenten wereldwijd.  Het resultaat is ongeëvenaarde productbescherming en intuïtieve toegang tot bruikbare informatie voor het controleren en verbeteren van uw fabricageproces. 

Verkrijgbaar in verschillende systeemconfiguraties kan de PROx kleine tot grote verpakkingen inspecteren, evenals bulkstromen en verpompte producten. Al deze systemen kunnen snel worden gekoppeld aan verschillende typen interne of externe afkeurmechanismen. Het systeem functioneert binnen een breed temperatuurbereik, is IP65 gecertificeerd en voldoet aan de strengste veiligheidsnormen voor röntgen wereldwijd.

Kenmerken & Voordelen

 • Meerdere band- en pijplijnmodellen beschikbaar voor de inspectie van verschillende soorten verpakte of onverpacte producten
 • In de praktijk getoetste detectiefilters en product inspectie technieken
 • Groot 15-inch Touch Screen interface dat bijzonder eenvoudig te leren en te gebruiken is
 • IP 65 uitgevoerd. Airconditioner optioneel leverbaar voor zware omstandigheden
 • Nieuwe USB-interface voor snelle en eenvoudige data-uitwisseling
 • Meertalige bedieningssoftware beschikbaar
  bot

footer

Design: doppiavu.be