Weighing
Weighing Weighing Weighing Weighing
Weighing
Info
Persberichten
Projecten

Acrobat

Alle downloads zijn PDF-bestanden
en kunnen worden geopend met de
gratis Acrobat Reader

 

Français

Ontdek hier ons volledige gamma statische weging

top
top

Gravimetrische doorstroomweger GraviControl® Pro

GraviControl® is een bijzonder nauwkeurige, compacte doorstroomweger met superieure functionaliteit.

top
Doorstroomweger GraviControl Pro
top
 

 

Download

Doorstroomweger GraviControl Pro

GraviControl® is een bijzonder nauwkeurige, compacte doorstroomweger met superieure functionaliteit. GraviControl® is het resultaat van een doorgedreven verdere ontwikkeling van bewezen ijkwaardig precisieweegtechniek in combinatie met de modernste weegelektronica.

GraviControl© is onderhoudsvrij, onverwoestbaar en eenvoudig in bedrijf te stellen.

GraviControl® is zeer snel en kan naar wens continu, per batch of differentiërend werken. GraviControl® vervangt rotormetingen, band- of doseerwegers, coriolismetingen of valplaten en is het enige meetsysteem met een absoluut horizontale foutherkenning. Ook bij de kleinste capaciteit is de maximale meetfout beter als 0,1 % op de ogenblikkelijke meetwaarde, onder alle omstandigheden.

Voordelen:

  • Onderhoudsvrij
  • Stofdicht
  • Hoogst mogelijke nauwkeurigheid
  • Compacte bouwvorm
  • 10 jaar garantie op het horizontaalkrachtgeleider systeem
  • Geen invloed van trillingen en schudden

 

Waarin onderscheidt GraviControl® zich van andere bekende weegtechnieken?

GraviControl® kan niet enkele meten, maar tevens doseren, regelen en dat onder alle mogelijke omstandigheden, gemakkelijk en moeilijk, dus ook bij problematische producten.
Door het bijzondere ontwerp en werking verloopt de foutcompensatie bij GraviControl® absoluut horizontaal. Het systeem is volledig stofdicht en niet gevoelig aan vervuiling en blijft onder alle omstandigheden even nauwkeurig. Door het bijzondere ontwerp van GraviControl® wordt het rondvliegende stof direct in de productstroom geleid, maar kan indien gewenst eveneens gescheiden en afgezogen worden. Een afzuiging is normalerwijze niet gewenst, maar is wel mogelijk indien dit procestechnisch vereist is.
Aankoeken van product, vervuiling, trillingen en andere invloeden hebben geen invloed op de meetnauwkeurigheid, functionaliteit en levensduur.

  bot

footer

Design: doppiavu.be