Weighing
Weighing Weighing Weighing Weighing
Weighing
Info
Persberichten
Projecten

Acrobat

Alle downloads zijn PDF-bestanden
en kunnen worden geopend met de
gratis Acrobat Reader

 

Français

Ontdek hier ons volledige gamma statische weging

top
top

Impact flowmeting

De Ramsey Impakt Flowmeters zijn bedoeld voor het meten en eventueel regelen van productstromen van vaste stoffen in mechanische transportsystemen

top
Flowmeting
top
 

Download

De Ramsey Impakt Flowmeters (ook wel valplaten genoemd) zijn bedoeld voor het meten en eventueel regelen van productstromen van vaste stoffen in mechanische transportsystemen, zonder dat de productstromen onderbroken dienen te worden. Met name in verticale transportsystemen, waar weegbanden niet toegepast kunnen worden, zijn de Impakt Flowmeters een geschikt alternatief.

De systemen zijn eenvoudig te installeren en kunnen achter diverse transportsystemen toegepast worden, zoals schroef-, band- en kettingtransporteurs, trilfeeders, doseersluizen, zeven, etc.

Afhankelijk van de capaciteit en de gewenste nauwkeurigheid heeft Thermo Electron een drietal modellen in het leveringsprogramma, te weten het model DE10, DE20 en DE30. Een compleet systeem bestaat uit een sensor, een meetplaat, een meetplaat behuizing en een weegprocessor (Micro-Tech 3106 of 3107).

 

  bot

footer

Design: doppiavu.be