Weighing
Weighing Weighing Weighing Weighing
Weighing
Info
Persberichten
Projecten

Acrobat

Alle downloads zijn PDF-bestanden
en kunnen worden geopend met de
gratis Acrobat Reader

 

Français

Ontdek hier ons volledige gamma statische weging

top
top

W&I Flow/no Flowmeting

De werking van de FlowNoFlow steunt op microgolven en wordt aangeboden als vervanger van de Thermo Ramsey Granuflow (Model DTR & GTR).

top
Flowmeting
top
 

Download

Het instrument is uitermate geschikt voor continue detectie en indicatie van massatransport bij een overstortpunt of in een volumetrisch transportsysteem, zoals een transportband, transportschroef of een pneumatisch transportsysteem. De werking wordt niet beÏnvloed door druk of temperatuur.

De sensor van de FlowNoFlow detecteert efficiënt bewegende delen zoals cement, gips, poeders, chemische producten, koffie, tabak, veevoeders en energieproducten zoals poederkool, vliegas en cokes.

De FlowNoFlow is gemakkelijk op te zetten en te bedienen met software. Gemakkelijk te koppelen met bestaande leidingen.

 

top

Inline Flowmeting

top

Inline Flow

Download

Het EDIT continu meetsysteem, type DYNAMIC FLOW is ontworpen voor het meten van een productflow van granulaten en poeders in pneumatisch transport en in vrije val.
De meting gebeurt via een micro-golf opnemer die gemonteerd wordt vóór de productstroom zonder contact te maken met het product. Dit sluit slijtage uit van de opnemer.


Via een gepatenteerde methode meet men het signaal dat reflecteert op het product, de snelheid en de concentratie. Vervolgens worden deze 2 gegevens intern verwerkt en resulteren in een debietsmeting (T/u) en pulstelling (1 puls/x kg).
Bij grotere buisdiameters, meer dan 200 mm dienen 2 of meerdere, afhankelijk van diverse specifieke systemen geplaatst te worden. De parametrering gebeurt via USB aansluiting. De specifieke software wordt meegeleverd. Deze bevat eveneens een uitgebreide diagnostiek. Analoge uitgang 0/4-20 mA en Seriële uitgang zijn leverbaar.

Het system is ook toepasbaar in ATEX omgevingen, categorie II2D en II3D (zone 21 et 22).

  bot

footer

Design: doppiavu.be