Weighing
Weighing Weighing Weighing Weighing
Weighing
Info
Persberichten
Projecten

Acrobat

Alle downloads zijn PDF-bestanden
en kunnen worden geopend met de
gratis Acrobat Reader

 

Français

Ontdek hier ons volledige gamma statische weging

top

Testers voor metaaldetectie

top

Metaaldetectie

Metaaldetectors voor elke industrie.

top
Metaaldetectie
top
 

Sinds 1994 bouwt Cassel Messtechnik GmbH (Cassel) hoogwaardige metaaldetectie en röntgeninspectie systemen voor industriële toepassingen. Het modulaire en flexibele ontwerp maakt dat de Cassel systemen voldoen aan de meest strikte toepassingen en zijn op maat gemaakte systemen mogelijk.

Voor nagenoeg elke toepassing biedt Cassel dan ook een oplossing. Cassel investeert volop in onderzoek en ontwikkeling maar ook in de opleiding van het personeel en zorgt er zo voor dat de inspectiesystemen technologisch de meest geavanceerde zijn in de markt. Cassel’s "Next-generation" machines (METAL Shark® ) zijn concurrerend geprijsde metaaldetectoren en het resultaat van de succesvolle mix van productontwikkeling en input van de klant. Toegewijd aan de hoogste normen is het Cassel’s doel om de product kwaliteit van haar klanten te waarborgen. Cassel heeft haar lange reputatie verdiend door de goede naam van haar klanten te beschermen.

Cassel streeft ernaar kwaliteit en hoge prestaties te leveren tegen een redelijke prijs. Klanten krijgen waardevolle wereldwijde service en ondersteuning om het even waar hun systemen zijn geplaatst. Met een jaarlijkse productie van meer dan 1000 machines heeft Cassel zich ontwikkeld tot een belangrijke speler in de metaaldetectie en röntgeninspectie-markt. Graag overtuigen wij ook u!

Download

 

Combi

COMBI

Vlak spoel, ultrahoge nauwkeurigheid, voor textiel en tapijt.

BIGpba

BIGpba

Geschikt voor spaanderplaat-industrie, zoals MDF, OSB, Trilplex.

GF-for-downpipe

GF (for downpipe)

Vrije val toepassingen in poeder en bulkproducten.

HW-standard-conveyor.jpg

HW (standard conveyor)

Transportbanden in standaard afmetingen, met eenvoudige en snelle reiniging.

IN-LIQUID-for-pipeline

IN LIQUID (for pipeline)

Voor toepassing in vloeibare en semi-vloeibare producten.

IN-MEAT-for-meat-pumps

IN MEAT (for meat pumps)

Pijpmetaaldetectoren voor worstenvulmachines.

PH-for-pharma

PH (for pharma)

Voor tablet en capsule inspectie.

SHARK-1-Controller

SHARK-1 (controller)

Betrouwbare controller met hoge performantie.

SHARK-2-Controller.jpg

SHARK-2 (controller

High-end controller met uitstekende performantie.

TU-tunnel-sensor.jpg

TU (tunnel sensor)

Deelbare spoel, transportband dient niet geknipt te worden.

top

APEX™
Hoge Prestatie Metaaldetector

Geavanceerde detectie van metaalvervuiling
in verpakkings- en procestoepassingen.

top


Apex
Apex

Met meer dan 50 jaar ervaring in het leveren van rendabele detectiesystemen van hoge kwaliteit zijn wij marktleider op dit gebied. Onze oplossingen bevatten modellen van metaaldetectors voor een breed scala aan toepassingen, alsmede een complete lijn van röntgeninspectiesystemen.

Download

De Thermo APEX metaaldetector biedt een ongekende gevoeligheid om u in staat te stellen aan uw wettelijke verplichtingen te voldoen en uw
producten te beschermen. Een innovatieve gebruikersinterface zorgt voor een snelle installatie en optimale configuratie waarbij slechts weinig
training nodig is en de productie zo min mogelijk wordt onderbroken.

Kenmerken & Voordelen

  • Ongeëvenaarde gevoeligheid; er kunnen zelfs metalen objecten worden gedetecteerd waarvan de diameter 20% kleiner is dan bij vorige generaties het geval was
  • Uniek pictogramgestuurde interface met
    meertalige hulp- en automatische
    kalibreerfuncties
  • Kwaliteitsborgingstests en AuditCheckfuncties voor topprestaties
  • Sanitair-blauwe epoxy openingsvoering
  • Werking op dubbele frequentie voor een hogere flexibiliteit van de toepassing
  • Beschikbaar met Thermo-transportsystemen, die ontwikkeld zijn aan de hand van uw specificaties

De APEX metaaldetector met groot prestatievermogen van de Thermo Electron Corporation zet opnieuw een nieuwe industriestandaard voor prestatie, stabiliteit en betrouwbaarheid. Het beschikt over een uniek (patent aanvraag in behandeling) meerspoelig ontwerp, dat er voor zorgt dat het magnetische veld in de opening constanter is. Dit resulteert in een verbetering van de signaalniveaus met als gevolg een betere detectiemogelijkheid. 

Deze innovatie is gecombineerd met nieuwe afschermtechnieken om de impact op producten en de verspilling veroorzaakt door verkeerde afkeuringen te verminderen. De ongekende prestaties van de APEX zijn te danken aan de allernieuwste elektronica en de geavanceerde digitale signaalverwerkingstechnologie die 20 jaar geleden door Thermo werd geïntroduceerd. Er wordt gebruikt gemaakt van nieuwe detectiealgoritmen, alsmede verbeterde ruisonderdrukkingsfilters, productfase trackingstechnieken en balans/herstel programma's. AuditCheck, een uniek en gepatenteerd systeem dat de prestaties van de metaaldetector valideert, is als optie verkrijgbaar.

Al deze mogelijkheden tezamen zorgen ervoor dat de APEX het meest gevoelige metaaldetectiesysteem is dat momenteel beschikbaar is.
Ondersteund door het servicenetwerk van Thermo voldoet de APEX aan de betrouwbaarheid, milieu- en hygiëne-eisen van de voedingsmiddelenindustrie. Het is ontwikkeld voor een probleemloze werking met ingebouwde foutmelding en is volledig getest om te voldoen aan de IP66/NEMA 4X/ ATEX vereisten. Bij de constructie zijn alleen materialen gebruikt die geschikt zijn voor de voedingsmiddelenindustrie, inclusief de roestvrijstalen behuizing en het ABSbedieningspaneel.  Thermo Electron Corporation levert geavanceerde analyse-instrumenten voor de voedingsmiddelen-, farmaceutische en drankindustrie in het laboratorium en in de productielijn.

  bot

footer

Design: doppiavu.be